The Digital Value Chain – Rotterdam 21 november 2018

Veel innovaties door digitalisering hebben zich in de industrie al bewezen en wachten op nieuwe toepassingen.

Ontdek wat er al wordt toegepast en hoe dat ook voor jullie organisatie of voor jullie klanten waarde kan toevoegen tijdens The Digital Value Chain 2018 – The Proven Technology Event: http://digitalvaluechain.nl

In samenwerking met iTanks en andere partners organiseert RadialSG “The Digital Value Chain 2018 – The Proven Technology Event”. Sprekers uit de praktijk delen kennis over de rol van digitalisering in turn-arounds, operational excellence, VGM en compliance.

In deze behoudende industrie zijn radicale veranderingen nodig, maar dan het liefst met bestaande technieken. Kan dat eigenlijk wel? Dat kan zeker!

iTanks ziet Viewport als waardevolle innovatie. RadialSG laat op de kennismarkt zien waarom Viewport zo waardevol is voor plant managers, operators, HSE en process engineers.

Lees hier meer over het programma en schrijf je nu kosteloos in!  Breid je kennis en netwerk uit op een toplocatie in Rotterdam. Break out sessies over Turnaround 2020, Operational Excellence, Compliance en VGM.

21 november 2018 | 13:00 – 19:00

Locatie: Hulstkampgebouw | Rotterdam